mila-made logo

home     shop     geboortekaartjes     tekenlessen     kleurplaten     stempel workshops

In de zomer van 2017 ben ik gestart met het tekenen van kleurplaten. Ik wil namelijk al heel lang, zelf een boek maken! Klein probleempje, ik kan alleen niet goed schrijven. Ik kwam toen op het idee om een kleurplatenboek te gaan maken, dan hoef ik niet te schrijven en kan ik toch mooie illustraties voor een boek maken.

Een jaar lang ga ik kleurplaten maken van zoogdieren die in het wild in Nederland leven. Elke maand zet ik één van deze kleurplaten hier, op mijn website, voor iedereen om te printen en in te kleuren. Alle kleurplaten blijven drie maanden staan en daarna haal ik ze er weer vanaf. Uiteindelijk bundel ik deze kleurplaten en nog een heleboel extra tot een kleurboek! De kleurplaten zijn voor iedereen, jong en oud, als je het maar leuk vindt om te kleuren en van dieren houdt.

Als je van een kleurplaat je eigen kunstwerk hebt gemaakt, zet hem dan op de foto van en plaats hem op instagram. Gebruik de #kleurenmetmila, dan kan ik zien wat jij gemaakt heb, vind ik super leuk! Taggen mag ook! Mijn instagram is @JamillaBeukema

Kleurplaat februari - Wild zwijn

Kleurplaat februari - wild zwijn

Kleurplaat januari - Moeflon

Kleurplaat januari - Moeflon

Kleurplaat december - Edelhert

Kleurplaat december - edelhert