Mila Made | Over
21164
page-template-default,page,page-id-21164,qode-social-login-1.0.2,qode-restaurant-1.0,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Over

Hallo!

Mijn naam is Jamilla Beukema en ik ben de persoon achter Mila made. Van jongs af aan altijd aan het tekenen en geïnteresseerd in analoge technieken. Naast tekenen ben ik gek op dieren in alle soorten en maten en zou ik het liefst een ezel, mini varken, pony, hond en papegaai willen hebben. Helaas gaat dit niet als je in het centrum van Leeuwarden woont en blijft het voor nu bij twee super lieve katten: Gerard en Hugo. De andere dieren krijgen voor nu alleen een plekje in mijn illustraties en wie weet woon ik in de toekomst op mijn eigen kinderboerderij!

Mila Made About

Illustraties

In 2016 ben ik afgestudeerd docent beeldende kunst & vormgeving en na mijn studie heb ik twee jaar lesgegeven op middelbare scholen. Tijdens mijn studie kwam ik in aanraking met verschillende druktechnieken en vanuit daar is Mila made ontstaan. Ik opende mijn Etsy shop om linoleum drukken van dieren te verkopen en maakte het eerste ontwerp voor het logo, het gele blaadje met de cirkel eromheen. Van het logo maakte ik mijn eerste stempel om op Etsy bestellingen te stempelen. Inmiddels is mijn Etsy shop behoorlijk gegroeid en werk ik sinds augustus 2018 full time voor Mila made. Ik verkoop verschillende producten van hoge kwaliteit zoals kaarten, stempels en emaille speldjes. De producten van Mila made kenmerken zich door de kleurrijke lieve illustraties van dieren met een heldere vormentaal. Veelal gemaakt met verschillende materialen en technieken door elkaar. Favorieten zijn: kleurpotlood, gouache, collage, stempels en sjabloondruk. Naast het runnen van een Etsy shop maak ik ook illustraties in opdracht, bijvoorbeeld voor geboorte kaartjes.

Lessen & workshops

In februari 2017 ben ik gestart met het geven van tekenlessen voor kinderen in mijn atelier in de Blokhuispoort in Leeuwarden. Deze combinatie is perfect voor mij, want naast zelf creëren haal ik ontzettend veel energie en voldoening uit het helpen van anderen om hun eigen creatief talent te ontdekken en ontwikkelen. Ik vind het leuk om anderen aan te zetten tot het maken van eigen werk en ze hierin hun eigen voorkeuren te laten ontdekken. Het belangrijkste vind ik dat ze zelfvertrouwen en plezier hallen uit het tekenen en creëren. Naast lessen voor kinderen geef ik ook workshops en cursussen aan volwassenen in illustratie en druktechnieken.

In de toekomst zou ik graag een plek willen creëren om een heleboel workshops en tekenavonden te organiseren. Een soort ontmoetingsplek voor mensen die het heerlijk vinden om creatief bezig te zijn, maar hier thuis niet aan toe komen of hier geen plek voor hebben. Als illustrator zou ik ooit een eigen kinderboek willen illustreren, met dieren in de hoofdrol natuurlijk!

Wat kan ik voor jou betekenen?

• Wholesale verkoop van de producten van Mila made
• Illustraties van dier(en) voor verschillende doeleinden, bijvoorbeeld voor een logo
• Het maken van een geboorte kaartje geïllustreerd met dier(en)
• Het maken van een (logo) stempel op maat
• Een (gast)tekenles of workshop op bijvoorbeeld een basis- of middelbare school
• Workshops druktechnieken voor volwassenen (klik hier) voor meer info
• Tekenlessen voor kinderen (klik hier) voor meer info
• Of heb je zelf een ander leuk idee? Laat het me dan vooral weten en wie weet kan ik iets voor je betekenen!

Kennis maken

Ben je nieuwsgierig naar mijn werk en wil je graag meer weten? Neem dan contact op via het contact formulier of stuur een e-mail naar: mail@mila-made.nl

Langskomen in mijn atelier in Leeuwarden mag natuurlijk ook! Dit kan van woensdag tot en met zondag in cel 23 in het achterste cellenblok van de Blokhuispoort. Laat van te voren wel even weten dat je komt, dan weetje zeker dat ik er ben!

Opleidingen:

2018 – heden Master kunst educatie – Hanzehogeschool Groningen & NHL Stenden hogeschool Leeuwarden

2012 – 2016 Docent beeldende kunst & vormgeving – Noordelijke Hogeschool Leeuwarden

2008 – 2012 Restauratie & decoratie schilderspecialist – Cibap vakschool voor verbeelding