mila-made logo

home     shop     geboortekaartjes     tekenlessen     kleurplaten     stempel workshops

Heb je een creatieve zoon, dochter, of misschien wel een nichtje, neefje of kleinkind dat superveel van tekenen houdt, en het heerlijk vindt om creatief bezig te zijn? Geef hem/haar dan op voor tekenlessen!

Tijdens de lessen is er veel ruimte voor de creativiteit van de kinderen zelf en krijgen ze de mogelijkheid om te experimenteren door met verschillende materialen en technieken aan de slag te gaan. Per 5 lessen staat er steeds één thema centraal. Dit kan van alles zijn, zoals: portret, grijze potloden, kleur of hoe je dingen kunt natekenen. Plezier staat voorop en we zorgen ervoor dat het elke keer weer een leuke middag wordt! Hier hoort natuurlijk ook thee, limonade en wat lekkers bij.

De lessen worden gegeven in de Blokhuispoort te Leeuwarden. De groepjes bestaan uit 5 tot 8 kinderen zodat er veel ruimte is voor individuele begeleiding. Opgeven kan steeds per 5 lessen van anderhalf uur. De kosten per les zijn 12 euro (inclusief materiaalkosten, drinken en lekkers).  De allereerste les wordt gerekend als proefles en is gratis.

Eind september gaan de tekenlessen weer van start. Aanmelden? stuur dan een mail naar: mail@mila-made.nl

Vrijdagmiddag van 15.00 tot 16.30 - voor kinderen van 6,7 & 8 jaar

Zondagmiddag van 13.00 tot 14.30 - voor kinderen van 9, 10, 11 en 12 jaar

Untitled-1
foto 2
foto1