Mila Made | Workshops
21170
page-template-default,page,page-id-21170,qode-social-login-1.0.2,qode-restaurant-1.0,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Workshop

maak zelf stempels

Stempels zijn ontzettend leuk omdat er zoveel mogelijkheden zijn, zowel in ontwerp als in gebruik! Zelf gebruik ik handgemaakte stempels voor bestellingen, maak ik er bedank-kaartjes mee en verwerk ik ze in mijn illustraties. Het fijne van een stempel is dat je hem eindeloos kunt hergebruiken en ermee kunt combineren. Bovendien kun je stempels gemakkelijk afdrukken met een stempelkussentje. Daarnaast hoef je niet goed te kunnen tekenen om een eigen stempel te maken en kun je gewoon een voorbeeld gebruiken. Het gaat namelijk om de techniek waar ik je tijdens deze workshop alles over zal vertellen, zodat jij gemakkelijk je eigen stempel(s) kunt maken!

Zo ziet de workshop eruit

Tijdens de workshop vertel ik je eerst over de basics en laat ik in stappen zien hoe je een stempel maakt. Vervolgens ga je aan de slag. Je maakt eerst een eenvoudige stempel om feeling te krijgen met het materiaal. Als dit is gelukt, ga je bezig met het ontwerp voor je stempel, dit kan van alles zijn! Bijvoorbeeld een logo, een zelfgemaakte tekening of je maakt gebruik van één van de vele voorbeelden die aanwezig zijn tijdens de workshop. Als het ontwerp af is, ga je van start met het snijden van de tweede stempel. Tussendoor help ik je waar nodig. Na het snijden bevestig je de stempel op een houten handvat en is hij klaar voor gebruik!

Aan het eind ga je naar huis met twee eigengemaakte stempels, een kleine goodiebag en een hoofd vol inspiratie. Heb je de smaak te pakken en wil je thuis ook stempels maken? Dan is er de mogelijkheid om na de workshop een DIY-pakket te kopen waarin alle materialen zitten en een handig stappenplan waar je zo meer aan de slag kunt.

Praktische info

De workshop duurt 2,5 uur met een pauze en worden gegeven in de Blokhuispoort in Leeuwarden of op locatie. De kosten zijn 35,00 per persoon. Dit is inclusief materialen, drinken, lekkers en een kleine goodiebag. De workshop wordt gegeven aan minimaal 4 tot maximaal 12 personen (afhankelijk van de ruimte).

Jildau & Tessa: ‘De stempelworkshop was erg gezellig én leerzaam! Jamilla legt rustig en duidelijk uit welke stappen je moet nemen om tot het beste resultaat te komen. Ze neemt de tijd voor je wat erg prettig is. De stempels gebruiken we nog steeds voor snailmail. Tussendoor heb je ook tijd om eventjes thee te leuten en te kletsen dus ook met een groep vriendinnen is dit een leuke workshop om samen te doen.’

Workshop op locatie

Wil je deze workshop met een paar vriendinnen volgen? Of wil je graag een workshop stempels maken op jouw event? Vul dan het contact formulier in of stuur een e-mail naar: mail@Mila-made.nl voor meer informatie. Een workshop op locatie is al mogelijk vanaf 6 personen.

Naast de 2,5 uur durende workshop is er een mini variant van de workshop – Maak zelf stempels. Tijdens deze mini workshop leer je in één uur je eigen stempel maken. Deze workshop is zeer geschikt voor events, ik geef hem onder andere op Creative Life.